woman-in-white-blazer-holding-tablet-com

ACCELERATION AV LEDARE

Som affärsansvarig ställs idag allt högre krav på din förmåga att tänka strategiskt och att kunna ta ett helhetsgrepp. Nya konkurrenter och affärsmodeller, digitalisering och globalisering skriver om reglerna från en dag till en annan. Genom Acceleration av Ledare ger vi dig de viktigaste modellerna och verktygen för att ytterligare vässa din konkurrenskraft. Målet är helt enkelt att hjälpa dig att ta ditt strategiska tänkande till en ny nivå. Vi arbetar oss utifrån och in – från företagets omvärld till hur konkurrenskraft skapas, utvecklas och bibehålls. Du kommer under programmet att få möta några av de bästa föreläsarna från våra främsta universitet såsom Ashridge Executive Education och Handelshögskolan i Stockholm. 

Programmet riktar sig till dig som är VD eller del av en ledningsgrupp, med minst 3 års erfarenhet som chef. Är du en del av ledningsgruppen kan detta program vara förberedande för nästa kliv.

Oavsett, garanterar vi dig att du kommer accelerera som ledare!

Ansök eller nominera medarbetare

Är du den vi söker? Eller vill du nominera en chef och stigande stjärna i din organisation? Skicka en intresseanmälan till hello@friendsofexecutive.se eller ansök direkt via detta ansökningsformulär. Vi kontaktar dig för mer information om hur ansökningsprocessen går till. Antagning sker löpande.

Läs mer om Friends of Executives Acceleration av Ledare 2020 nedan. 

FE_vit_platta.png
  • Instagram
  • LinkedIn

All rights reserved. Friends of Executive 2020