Keynote Speakers/20
Jan Eliasson
Toppdiplomat, F.D Vice Generalsekreterare FN

Toppdiplomaten Jan Eliasson har en lång och imponerande karriär som diplomat och politiker. Jan var ordförande i FN's generalförsamling under 2005-2006 och var Sveriges utrikesminister under 2006. Under 2012-2016 hade Jan det ärofyllda uppdraget som Vice Generalsekreterare vid FN. Jan kommer att dela med sig av tankar kring det nya globala landskapet, ledarskap, förhandling, humanitära frågor, mänskliga rättigheter och klimat.

Howard Yu
LEGO Professor of Management and Innovation at IMD Business School, Author of Leap

Howard Yu är LEGO Professor i Management och Innovation på den prestigefyllda handelsskolan IMD i Schweiz. 2015 valdes Howard Yu av Poets and Quants till en av "Världens Top 40 Business Professorer under 40 år". 2018 kom han upp på Thinkers 50 Rader-listan av trettio managementtänkare som är "most likely to shape the future of how organisations are managed and led". Missa inte Howards keynote "Leap - How to Thrive in a World where Everything Can Be Copied.

Fredrik Reinfeldt
Sveriges f.d Statsminister

Fredrik Reinfeldt har mer än 25 års erfarenhet av svensk, nordisk och internationell politik.2015 skrev han boken Halvvägs om sina 25 år i politiken. I september 2020 utkommer han med en ny bok; 3 november 2020 – Ödesvalet som är en fördjupande genomgång av USA:s demokrati och politiska system. Den förklarar vad som står på spel och vad det är som avgör vem som väljs till president i november – och vilken värld det leder till på 2020-talet.  

Alan Watkins
CEO of Complete Coherence, Professor, Physician

Alan är en erkänd internationell expert inom ledarskap och performance. Han är för närvarande universitetslektor i neurovetenskap och psykologisk medicin vid Imperial College, London samt lektor för ledarskap vid European School of Management, London. Han är ursprungligen behörig läkare, har en examen i psykologi samt en doktorsexamen i immunologi.

Vlatka Hlupic

Professor of Leadership and Organizational Transformation, Ashridge Executive Education

Vlatka är en prisbelönt internationell tankeledare och författare till bästsäljande böckerna "The Management Shift" och "Human Capital". Hon är även professor vid Ashridge Executive Education, Managementkonsult, Keynote talare samt grundare av The Management Shift Consulting och Drucker Society London. Vlatka rankas som en av världens mest inflytelserika HR-tänkare.

Linn Lerpold
Professor, Docent, Handelshögskolan Stockholm

Lin Lerpold är docent vid Stockholm School of Economics och tillhör forskningsavdelningen för hållbarhet. Lin har arbetat tio år med företagsstrategi inom den internationella oljeindustrin. Lin har även bedrivit omfattande fältarbete i Asien och Afrika och utforskat teorier inom statsvetenskap, sociologi, socialt kapital. Lin spelar en aktiv roll i den offentliga debatten kopplat till hennes expertisområden Hållbarhet och CSR.

FE_vit_platta.png
  • Instagram
  • LinkedIn

All rights reserved. Friends of Executive 2020