VÅRA TJÄNSTER

Hitta din nästa VD eller toppchef

CHEFSREKRYTERING

Vi hjälper våra kunder att navigera i rekryteringsdjungeln. Med tjänster inom executive search, chefsrekrytering och onboarding är vår ambition att vara en partner genom hela resan. Vi hjälper våra uppdragsgivare att identifiera, utvärdera och rekrytera chefer som möter organisationens unika behov och önskemål. Genom nära samarbete med specialister inom psykologi, genomför vi grundliga utvärderingar som kvalitetssäkrar våra kandidater och rekryteringar.

Canva - Man Balancing on a Chair.jpg

INTERIM MANAGEMENT

När ett företag står inför en expansion, förvärv, nedskärning eller om någon plötsligt blir sjukskriven kan det finnas behov av att tillfälligt fylla en nyckelposition. Friends of Executive erbjuder företag möjligheten att hyra in erfarna chefer för kortare eller längre uppdrag. Allt beroende på organisationens behov och utmaning.
Chefsuthyrning är en flexibel och effektiv lösning när en nyckelposition tillfälligt behöver fyllas med kvalificerad kraft för att stärka verksamheten

Namnlös_design.png

FIRST AND SECOND OPINION

Ibland behöver företag ett utlåtande från en extern part för att fatta beslut om en aktuell person till en ledande position. Med hjälp av våra verktyg genomför vi en objektiv kompetens- och personprofilsbedömning av kandidaten som ökar träffsäkerheten och chansen till en lyckad rekrytering. Vår djupgående analys blir underlag för ett Second Opinion utlåtande från oss. Behöver ni hjälp i en initial screening där antalet kandidater är större går vi även in och gör en så kallad First Opinion.

Canva - Gray Laptop Computer on White Su
Canva - Architectural Photography of Bui

VARFÖR ANLITA OSS?

KVALITETSSÄKRAD PROCESS

Vi följer en gedigen process som kvalitetssäkrar våra kandidater och rekryteringar.

SPECIALISTER I PSYKOLOGI

Vi samarbetar med affärspsykologer som grundligt utvärderar kandidaterna.

STORA NÄTVERK

Våra chefsrekryterare har förutom flerårig erfarenhet även stora personliga och professionella nätverk.

MARKNADSFÖRING

Vi har in-house kompetens som säkerställer att vi på ett attraktivt sätt når ut till rätt kandidater.

TIDIGARE UPPDRAGSGIVARE

Upptäck några av våra kunder där vi har tillsatt nya toppchefer!

Jag flyttade hem till Sverige våren 2018 där Friends of Executive var ett värdefullt bollplank för mig som ”ny” i regionen. Våra samtal ledde till ett intressant interimsuppdrag som sedan utvecklades till min befintliga roll som VD för Clemondo Group. Jag vill tacka Jimmy Oldén och Friends of Executive för att de gjorde min hemflytt en hel del smidigare!

Jesper Svensson, VD Clemondo

GÖR EN FÖRFRÅGAN

Är du intresserad av att veta mer om vad det innebär att anlita oss för en rekrytering eller behöver du hyra in en chef? Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer.

Kontakt

Telefon: 010-3303800

  • Instagram
  • LinkedIn

©2020 by Friends of Executive. All rights reserved.

Kontor

Einar Hansens Esplanad 29

211 75 Malmö

Kungsgatan 59
111 22 Stockholm