Nå dina kontakter
Alexander Zolotarevski
Alexander Zolotarevski
VD
Anordica AB
Anders Jidorf
Anders Jidorf
Vice VD
Zafe Care System
�Anders Norman
Anders Norman
Egen verksamhet
Anders Schoug
Anders Schoug
VD
SBM Life Science
Anders Tiensuu
Anders Tiensuu
VD
Tomanti
Anders Wennerberg
Anders Wennerberg
VD
Netto Sverige

Redigera dina profiluppgifter.

190513

Friends of Executive ansluter sig till Swedish Padel Open

”Friends of Executive är en mycket stolt partner till Swedish Padel Open. Under de kommande fyra åren kommer vi tillsammans med Nicklas Persson och våra vänner inom Swedish Padel Open att vara en aktiv partner och vara med och utveckla ett mycket innovativt arrangemang i absolut världsklass.
Padelsporten är dessutom unik i det avseende att den är en sport för alla, där vem som helst kan delta och där alla kan spela tillsammans oavsett erfarenhet. Det reflekterar även våra grundläggande värderingar kopplat till jämställdhet och en hållbar livsstil som vi och våra medlemmar arbetar aktivt för.” säger Jimmy Oldén VD på FoE
”Både FoE och AddPro är sponsorer till Swedish Padel Open, AddPro är strategisk partner och medlem i FoE och sedan två månader tillbaka har FoE och AddPro tillsammans startat ett koncept som heter CEO-Padel. Det finns en enorm kreativitet och kraft i dessa konstellationer” fortsätter Jimmy Oldén.
Läs mer om vårt samarbete och pressreleasen via länken nedan.

Friends of Executive, södra Sveriges ledande VD-nätverk, ansluter sig till Swedish Padel Open (SPO) genom ett samarbetsavtal som sträcker sig över fyra år.

Feedback?

Hjälp oss att utvecklas!