Know-How/Kunskap
Strategy Masterclass

Ingår i ditt medlemskap

För dig som vill bli en mästare på strategi. Vid fyra halvdagsträffar får en grupp om ca 20 st deltagare möjlighet att träffas och arbeta tillsammans för att uppdatera och öka sin kompetens kring strategi. Undervisningen genomförs av den internationellt verksamme strategirådgivaren Björn H. Lindbäck. Han har bl.a. undervisningserfarenhet sen flera år tillbaka vid ett antal utbildningar som ingår i program från INSEAD samt IMD, och anlitas ofta som gästföreläsare inom området. Björn har lång erfarenhet från praktiskt strategiarbete med allt från små till stora företag och organisationer, häribland flera ledande företag inom teknologisektorn.

minimalist Trappa
Styrelseutbildning

Tillval till medlemskapet

I en snabbt föränderlig omvärld med allt tuffare konkurrens ställs det nya krav på styrelsearbetet. Friends of Executives styrelseprogram ger dig en bred introduktion till området Corporate Governance. Med utgångspunkt i styrelsens ansvar för ekonomi, juridik, kommunikation samt strategi- och affärsutveckling ger programmet dig det som krävs för att effektivt kunna bidra till ett framgångsrikt styrelsearbete. I detta diplomprogram kommer du att få ta del av spetskunskaper och lärdomar genom att vi noggrant valt ut de bästa föreläsarna från de främsta universiteten
och kompletterat dessa med ett antal framgångsrika företagsledare från näringslivet.

Intresseanmälan

Lämna ditt intresse för att gå någon av våra utbildningar.

Jag är intresserad av:
 
Acceleration av Ledare

Tillval till medlemskapet

Programmet för dig som redan har, eller snart kommer att få, ett affärsansvar inom din organisation. Som affärsansvarig ställs idag allt högre krav på din förmåga att tänka strategiskt och att kunna ta ett helhetsgrepp. Nya konkurrenter och affärsmodeller, digitalisering och globalisering skriver om reglerna från en dag till en annan. Vi ger dig de viktigaste modellerna och verktygen för att ytterligare vässa er konkurrenskraft. Målet är helt enkelt att hjälpa dig att ta ditt strategiska tänkande till en ny nivå. Vi arbetar oss utifrån och in – från företagets omvärld till hur konkurrenskraft skapas, utvecklas och bibehålls. Du kommer under programmet att få möta några av de bästa föreläsarna de främsta universiteten såsom Ashridge Executive Education och Handelshögskolan i Stockholm. En förberedande VD-Utbildning för dig som aspirerande VD.

Girl Running in Urban Scenery

Kontakt

Telefon: 010-3303800

  • Instagram
  • LinkedIn

©2020 by Friends of Executive. All rights reserved.

Kontor

Einar Hansens Esplanad 29

211 75 Malmö

Kungsgatan 59
111 22 Stockholm