VD-Nätverket
Instagram posts.png

INGÅR I DITT MEDLEMSKAP

VD-Träffar

4 gånger om året träffas över 200 företagsledare för en inspirerande halvdagskonferens där nätverkande, erfarenhetsutbyte och ny kunskap står i centrum. Till dessa träffar har vi bjudit in några av de främsta forskarna, entreprenörerna och talarna. Dessa dagar är en riktig boost för ditt professionella nätverk och din kunskap.

INGÅR I DITT MEDLEMSKAP

2 dagars VD-konferens

VD-Konferensen i Båstad är en av årets höjdpunkter. En 2-dagars konferens med övernattning på populära hotel Skansen, spännande utomhusaktiviteter, kvällsunderhållning och förstklassiga talare. Efter dessa två dagar garanterar vi dig nya kontakter, inspiration och en stor dos härlig energi! Nätverkande när det är som bäst, helt enkelt.

Se filmen från årets VD-Konferens överst på sidan!

DSC05480.jpg

INGÅR I DITT MEDLEMSKAP

Executive Club

1 gång i månaden bjuder vi in till en VD-Lunch där en mindre grupp CEO's träffas för nätverkande och en gemensam lunchföreläsning. Ett utmärkt tillfälle att knyta kontakter i ett mindre, personligt format. Lunchträffarna arrangeras på flera orter i samarbete med våra strategiska partners.

_V0A5417.jpg
Medlemsföretag
LindaM.jpg

Nätverket har två viktiga syften för mig, dels handlar det om min personliga utveckling genom erfarenhetsutbyte kring ledarskap och affärer, dels om att bredda mitt kontaktnät i Sydsveriges näringsliv.

Linda Molin,

VD & Partner Aspekta

FE_vit_platta.png
  • Instagram
  • LinkedIn

All rights reserved. Friends of Executive 2020