Kontakt

Vill du veta mer om något av våra nätverk? Eller är du intresserad av att bli medlem? Vi berättar gärna mer! Kontakta Jimmy Oldén för frågor kring vårt VD Nätverk eller My Magnusson för frågor kring Young Executives.

CEO JIMMY OLDÉN

JIMMY OLDÉN

Jimmy har lång och bred erfarenhet från stora internationella konsultbolag, både som chef och senior konsult samt fungerat som rådgivare till företagsledare den senaste 15 åren. Förutom att vara CEO och grundare är Jimmy även företagets idéspruta. Networking är en del av Jimmy DNA, vilket också förklarar varför han 2013 grundade Friends of Executives VD och Styrelsenätverk.

Head of Business Development MY MAGNUSSON

MY MAGNUSSON

My är ansvarig för Business Development och Marketing på Friends of Executives. My brinner för entreprenörskap och innovation och har akademisk bakgrund från områdena. My har redan skaffat sig bred konsulterfarenhet från projekt inom FMCG, luxury goods, automotive, shipping & construction.

Head of Network and Relations Maja V. Mutsson

Maja V. Mutsson

Maja påbörjade sin karriär som en av Sveriges första pionjärer inom Diversity Management, ett område som hon bidragit till genom att hjälpa företag att bli mer mångfaldssmarta och hållbara. Ett styrelseproffs med passion för värderingsstyrt ledarskap och socialt hållbarhet. Maja drivs av att skapa möjligheter för andra – vilket hon kommer att få göra i sin nya roll som Head of Network and Relations.

Executive advisor BO ERLANDSSON

BO ERLANDSSON

Bo har lång erfarenhet som CFO inom olika företag och branscher. Bo har en gedigen kompetens och kunskap när det gäller företagsförvärv och försäljningar, både due dilligence och finansieringsupplägg samt erfarenhet som Interim VD/Country Manager och styrelseuppdrag. Bo är delägare i Friends of Executive och ansvarar för affärsområde Interim Management.

Executive Recruiter Per Söderström

Per Söderström

Per har lång erfarenhet från att utveckla företag, både svenska och internationella i roller som CEO, försäljnings & marknadschef samt konsultchef. Per har en djup och bred kunskap av affärs- och försäljningsutveckling, organisation- och ledarskapsutveckling samt entreprenörskap. Per har även erfarenhet från styrelseuppdrag. Per arbetar med Rekrytering och Interim Management inom Friends of Executive.