Image by Jonas Jacobsson

Utforska Master Classes

STRATEGY MASTERCLASS

BJÖRN H. LINDBÄCK

Under fyra halvdagar kommer du att lära dig mer om strategiprocessen, strategiformulering, genomförande och strategisk kommunikation. Du kommer att arbeta tillsammans med andra CEO's i grupp för att utbyta erfarenheter med varandra. Kursen arrangeras tillsammans med den ledande och internationellt verksamma strategirådgivaren Björn. H. Lindbäck. Välj om du vill gå digitalt eller live.

BUILDING COMPETITIVE ADVANTAGE

DR. JONAS RIDDERSTRÅLE

Målet med denna M.C är att förbättra din förmåga att läsa av organisationens omvärld. Vilka nya trender bör ni ta hänsyn till? Hur ser vinstpotentialen ut i er bransch och vad styr den? Går det att i förväg räkna ut vad konkurrenterna kommer att göra? Vilka krafter driver förändringen i er bransch och vad bir konsekvenserna?

Kursen arrangeras under 1 heldag (09.00-17.00).

MASTERING DIGITAL BUSINESS MODELS

DR. JONAS RIDDERSTRÅLE

I denna M.C ligger fokus på digitalisering som en möjlighet att vässa existerande affärer och ett verktyg för att skapa nya. Allt fler företag ser sig idag omsprungna av helt nya konkurrenter med revolutionerande affärsmodeller. Inte

sällan är det digitaliseringen som möjliggjort detta. Denna kurs arrangeras under en heldag (09.00-17.00). 

ACCELERATING STRATEGIC MARKETING

DR. JONAS RIDDERSTRÅLE 

Denna M.C fokuserar på marknadsföringsfrågor ur ett strategiskt perspektiv. Traditionellt är detta ett område där svenska företag inte ligger i framkant. I en tid där produkter och tjänster blir allt mer lika avgörs ofta affären av hur en organisation kan differentiera sig genom sitt varumärke. 

FE_vit_platta.png
  • Instagram
  • LinkedIn

All rights reserved. Friends of Executive 2020