Master Class - Staying in the helicopter

Under fyra träffar får 20 personer i nätverket den exklusiva möjligheten att träffas under under ledning av den framgångsrika och populära VD-experten Roger Harrop. Roger leder sin prisbelönta masterclass serie ”Staying in the Helicoper”.

Roger utmanar med sina tankar om företagande genom sin analytiska och kritiska approach och tillför ett nytt perspektiv till att driva affärer som både har effekt på kort och lång sikt. Roger har själv över 25 års erfarenhet från att leda internationella företag på toppnivå. På senare år har han även blivit utnämnd till “The CEO Expert” och är en av de 10 främsta talarna i världen kopplat till Management and Strategy. Roger Harrop har genom sin erfarenhet som föreläsare inspirerat över 20 000 företagsledare i 45 olika länder.

Idag är han en av de mest ansedda och eftertraktade internationella talarna inom området business growth. Roger Harrop är även författare till ett flertal bästsäljande böcker och det är med koppling till den senaste boken: WIN! How to succeed in the new game of business som Roger Harrop kommer att föreläsa om hur företag och affärsmodeller runt om i världen, påverkas och förändras i en allt snabbare takt och vilka utmaningar och möjligheter detta innebär för organisationer runt om i världen.

Master Class – Strategy

Vid fyra mötestillfällen får en grupp om 15 – 20 personer i nätverket en unik möjlighet att träffas och arbeta tillsammans för att uppdatera och öka sin kunskap och kompetens kring Strategi tillsammans med den välrenommerade och internationellt verksamme strategirådgivaren Björn H. Lindbäck från XLNS Consulting Group.

Björn har lång erfarenhet som rådgivare till företag och organisationer samt undervisar och föreläser han i strategi på post-akademisk nivå för exekutiva toppchefer och ledare. Som expert inom strategi har Björn arbetat med flera hundratals företag och organisationer under drygt 25 år i utmanande uppdrag för XLNS klientföretag över hela världen. Programmet för vår Strategy Master Class är utvalt, anpassat och utvecklat från hans undervisning vid Scandinavian Executive Institute i Danmark, och baserat på deras program tillsammans med ledande institutioner som INSEAD (Frankrike) och IMD (Schweiz).

Tonvikten i Strategy Master Class läggs på en klassisk och modernt tidsanpassad helhetsförståelse för hur strategidrivna företag och organisationer når längre. Det gör de genom att fokusera på det mest väsentliga – och uppnå det Björn kallar för ’Strategy Excellence’. ”Den bästa strategin är den som genomförs” enligt Björn, och undervisningen läggs upp med detta överordnade syfte. Om du ser strategi som en utmaning, möjlighet och en av dina viktigaste uppgifter, är detta ett upplägg som kommer att lyfta ditt ledarskap till en ny nivå!