Executive Development Program

Tillsammans med EFL har vi identifierat ett antal viktiga kompetenser/områden för att kunna erbjuda ett unikt anpassat program på både bredden och djupet.

Friends of Executive och Malmöhus Invest, Roger Stjernborg Eriksson har tillsammans med EFL Executive Education Lund satt samman ett skräddarsytt Executive Development Programme som riktar sig till dig som är VD, styrelseledamot eller sitter i ledningsgrupp och har en strategiskt viktig roll i företaget.

Tillsammans med EFL har vi identifierat ett antal viktiga kompetenser/områden för att kunna erbjuda ett unikt anpassat program på både bredden och djupet.

Vårt Executive Development Program är en avancerad utbildning inom ledarskap-, organisations- och styrelsearbete, samt ekonomistyrning. Målsättningen är att ge dig som deltagare en utmaning och låta dig utveckla dina kunskaper och erfarenheter samtidigt som du får möjlighet att fördjupa dig tillsammans med några av de främsta experterna inom akademin och forskningen.
Det är ett nätverk som kommer bidra till mycket positiva och intressanta reflektioner.

Är du intresserad av att ta veta mer om detta program så klicka på länken nedan alternativt maila mig på: jimmy.olden@friendsofexecutive.se

Malmoehus_Invest_Executive_Development_Programme_FINAL

Välkommen!

Nyheter

Du som medlem i Friends of Executive får nu tillgång till exklusiv information via vår medlemsportal. För att logga in, registrera dig först via formuläret nedan. Så fort din registrering har granskats får du tillgång till portalen!

Bli Medlem

För att bli medlem i Friends VD- och Styrelsenätverk behöver du uppfylla följande kriterier:

  1. Du har, eller har tidigare haft, en tjänst med någon av följande titlar: CEO, VD, Vice VD, Styrelseordförande, Styrelsemedlem, General Manager, Managing Partner eller Chief Operating Officer.
  2. Du ansvarar eller har ansvarat för ett företag, en avdelning eller en enhet med en årlig omsättning på minst 50 miljoner kronor.
  3. Du är villig att dela med dig av dina erfarenheter för att kunna hjälpa andra i samma position att lyckas.

Uppfyller du kriterierna enligt ovan är du välkommen att ansöka om medlemskap i Friends of Executive. Kvalificerade bolag som kan ansluta sig till Friends of Executive kan var såväl offentliga som privata.
Vi erbjuder två olika typer av medlemskap:

VD-medlemskap: Genom medlemskapet får du flera möjligheter att träffa övriga medlemmar och experter samt tillfälle att delta vid större VD-träffar som arrangeras fyra gånger om året. Du har även förtur till speciella events via våra partners. Som VD har du genom ditt medlemskap tillgång till vår slutna VD-grupp på LinkedIn och vår webbplats, samt tillgång till Friends of Executives nyhetsbrev.
Företagsmedlemskap: Denna typ av medlemskap innefattar ett VD-medlemskap för VD/CEO och ytterligare två medlemskap för samma företag (Vice VD, styrelsemedlem eller chef för affärsenhet som omsätter minst 50 miljoner kronor om året) som godkänns av en representant från Friends of Executive.