Alan Watkins - How to be brilliant, every single day.

Uppdaterad: maj 17

På VD-träffen den 31 januari fick vi ta del av Alan Watkins Keynote om hur maximera och prestera fullt ut, varje dag. Alan delade med sig av några konkreta tips för att behålla fokus när både yttre och inre stress påverkar oss och vår prestationsförmåga.


Alan är en erkänd internationell expert inom ledarskap och performance. Han är för närvarande universitetslektor i neurovetenskap och psykologisk medicin vid Imperial College, London samt lektor för ledarskap vid European School of Management, London. Han är ursprungligen behörig läkare, har en examen i psykologi samt en doktorsexamen i immunologi. Alan har under de senaste 22 åren arbetat nära några av världens främsta företagsledare. Alan är övertygad om att vi kan skapa en värld med upplysta ledare. Men detta kräver att ledare "wakes up", "grows up" och fattar bättre beslut. Alans inställning till mänsklig potential tillhör det ovanliga. Detta gör också att han fortsätter att inspirera och utveckla ledare till att nå deras maximala potential världen över.Alan är även författare till ett flertal prisbelönta böcker:  4D Leadership, Coherence: The Secret Science of Brilliant Leadership, Crowdocracy: The End of Politics, and Wicked and Wise: How to Solve the World’s Toughest Problems. Med över 3,5 miljoner visningar är Alan också en välkänd TEDx föreläsare, speciellt erkänd för sina föreläsningar: Why You Feel What You Feel and Being Brilliant Every Single Day.


Vi passade på att ställa några frågor till Alan om hur vi kan ta kontroll över våra känslor och bli vårt bästa jag, varje dag. Klicka på videon nedan för att ta del av Alans tankar.
#ceoadvice #performance #focus