Båstad.jpg

VD-Konferensen i Båstad 2021

VD-Konferensen i Båstad 2021

Varmt välkommen till årets VD-Konferens i Båstad, den 29-30 augusti. Två dagar där vi nätverkar, utbyter erfarenheter och lär känna varandra under lättsamma förhållanden. Även i år måste vi ta hänsyn till rådande omständigheter och vi kommer därför att anpassa konferensen efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Detta, för att upprätthålla hög eventsäkerhet och för att alla ska känna sig trygga hos oss. Vi räknar också med att alla deltagare även tar sitt ansvar genom att följa de allmänna rekommendationerna. 

Precis som förra året kommer ditt program styras utifrån vald aktivitet. Med tanke på att detta var ett väldigt uppskattat format förra året så har vi valt att utgå från detta upplägget även i år. 

Dag 1 (söndag)

Under första dagen av konferensen utforskar vi nya sporter eller deltar i våra tidigare favoriter där Padel och Golf är några av dem. Prova gärna någon av våra nyheter - Upplev Norrviken eller Njut av Mölle. Mer information om aktiviteterna hittar du längre ner i programmet. På kvällen samlas vi på Hotell Skansen för nätverkande, middag och underhållning i världsklass. 

Dag 2 (måndag)

Dag två är en fullspäckad dag där vi fyller på ditt Know-How och boostar dig med ny kunskap och inspiration samt nätverkande mellan våra föreläsningar. Till årets konferens har vi bjudit in ingen mindre än den Geopolitiske experten Philippa Malmgren, Rektorn på Chalmers Stefan Bengtsson, Ordförande i Knut & Alice Wallenbergs stiftelse Peter Wallenberg Jr samt vår Näringsminister Ibrahim Baylan. Konferensen dag 2 kommer även den att anpassas för att följa rekommendationerna kring deltagarantal.

Vi kommer att göra allt för att du ska få det riktigt bra tillsammans med oss och vännerna i Friends of Executive. Vi ser verkligen fram emot att skapa nya minnen tillsammans med er i Båstad. Precis som våra tidigare evenemang har du möjlighet att delta på detta evenemang digitalt. Mer information om digitalt deltagande kommer att skickas ut separat via mail.

Observera att detta evenemang är endast för medlemmar i Friends of Executives VD-Nätverk. Om du inte är medlem i nätverket men är intresserad av att delta, maila hello@friendsofexecutive.se eller ansök om medlemskap via knappen nedan.

För att delta i konferensen i Båstad 2021, måste du ansöka om medlemskap senast den 31 juli.  Välkommen med din ansökan!