Instagram posts.png

INGÅR I DITT MEDLEMSKAP

VD-Träffar

4 gånger om året träffas över 200 företagsledare för en inspirerande halvdagskonferens där nätverkande, erfarenhetsutbyte och ny kunskap står i centrum. Till dessa träffar har vi bjudit in några av de främsta forskarna, entreprenörerna och talarna. Dessa dagar är en riktig boost för ditt professionella nätverk och din kunskap.

INGÅR I DITT MEDLEMSKAP

2 dagars VD-konferens

VD-Konferensen i Båstad är en av årets höjdpunkter. En 2-dagars konferens med övernattning på populära hotel Skansen, spännande utomhusaktiviteter, kvällsunderhållning och förstklassiga talare. Efter dessa två dagar garanterar vi dig nya kontakter, inspiration och en stor dos härlig energi! Nätverkande när det är som bäst, helt enkelt.

Se filmen från årets VD-Konferens överst på sidan!

DSC05480.jpg

Exchange, connect and learn with

Friends - among friends.

Join our community of CEO's.

A CEO Community

INGÅR I DITT MEDLEMSKAP

Executive Club

1 gång i månaden bjuder vi in till en VD-Lunch där en mindre grupp CEO's träffas för nätverkande och en gemensam lunchföreläsning. Ett utmärkt tillfälle att knyta kontakter i ett mindre, personligt format. Lunchträffarna arrangeras på flera orter i samarbete med våra strategiska partners.

_V0A5417.jpg
LindaM.jpg

Nätverket har två viktiga syften för mig, dels handlar det om min personliga utveckling genom erfarenhetsutbyte kring ledarskap och affärer, dels om att bredda mitt kontaktnät i Sydsveriges näringsliv.

Linda Molin,

VD & Partner Aspekta

Förutom väldigt relevanta och givande föredrag, har nätverket tillfört många nya kontakter som delar med sig av erfarenheter och inspirerar mig i mitt ledarskap. Nätverket är fullt av duktiga ledare från olika branscher, med massor av erfarenhet.

Magnus Frennmark,

CEO Fitness24seven

Fitness24Seven CEO.jpg
Kopia av Format till instagram-2.png

I nätverket får jag träffa personer som jag kan dela mina erfarenheter med, få stöd och tips men även få vara med att stötta och inspirera andra. 

Marie Bengtsson

CEO Advencia

Friends of Executive driver Sveriges ledande VD-Nätverk.

Vi ser till att du som VD utvecklar ditt nätverk, din kunskap 

och dig själv som ledare. 

OM OSS

Einar Hansens Esplanad 29,

211 75 Malmö

hello@friendsofexecutive.se

  • Instagram
  • LinkedIn

NYHETSBREV

All rights reserved. Friends of Executive 2021

FE_vit_platta.png