top of page
03-god-halsa-och-valbefinnande.png

Som en community med 350 medlemmar som är företagsledare vill vi naturligtvis kunna främja våra medlemmars hälsa och välbefinnande samt sprida kunskap om hälsans (både den fysiska men även den mentala) betydelse för såväl livskvalitet som prestationsförmåga.

För att främja och uppmuntra till ett aktivt liv så har vi flera olika sportaktiviteter i vårt medlemserbjudande, såsom padel, golf & yoga. En gång per år samlas vi i Båstad för vår årliga VD-konferens där flera olika sportaktiviteter pågår samtidigt under en heldag – en aktivitet som engagerar över 200 medlemmar och där hälsa, välbefinnande och må-bra aktiviteter står i centrum.

 

Ett annat område där vi lägger vårt fokus och kärlek på är samarbetet med Barncancerfonden samt Zelmerlöw & Björkman foundation. Genom att stödja Barncancerfonden bidrar vi till forskning inom området samt hjälper hundratals drabbade familjer med sin sjukhusvistelse och hotellvistelse med sina svårt sjuka barn. Detta har vi gjort i 6 år nu och idag är vi Bästisar med Barncancerfonden Södra, något vi är oerhört stolta över.
 

Zelmerlöw & Björkman Foundation är en insamlingsstiftelse som stärker utsatta ungdomar i delar av Afrika hela vägen från utanförskap och fattigdom till arbete och försörjning. Detta sker primärt genom utbildning och entreprenörskap.

 

Genom ditt medlemskap i Friends of Executive är du med och stödjer både Zelmerlöw & Björkman foundations fantastiska insatser i skolor i Afrika samt Barncancerfondens arbete för att göra livet en smula lättare för de familjer som drabbas.

 

Tack för att du är med och bidrar - Ditt medlemskap i Friends of Executive gör skillnad!

bottom of page