top of page

Möt några av talarna i

Friends of Executives VD-Nätverk

2024

DSC08340.jpg

Anders Borg

Strategisk finansiell rådgivare, ekonomisk analytiker, tidigare Finansminister 

Med erfarenhet av att styra Sverige genom finansiella kriser och sin breda styrelseerfarenhet, är Anders Borg en av Europas mest insiktsfulla ekonomiska tänkare. Hans föredrag avkodar komplexa finansiella mönster och ger en masterclass i att navigera genom makroekonomiska stormar. 

1685908465661.jpeg

Agneta Olsson

Grundare av Chair och tidigare VD för Almi Väst 

Med en enastående meritlista som inkluderar ledande positioner på företag som Santa Maria, ICA, Ridder-heims, Coop och VD för Almi Väst, kombinerar Agneta Olsson praktisk erfarenhet med forskning. Hon delar med sig av strategier för att framgångsrikt genomföra skiften inom organisationer och maximera tillväxtpotential. 

Louise b_26.jpeg

Louise Bringselius

Universitetslektor, Docent i Organisation och ledning vid Lunds Universitet

Som en ledande akademiker vid Lunds Universitet bidrar Bringselius med vetenskapliga insikter kring hur organisationer kan utvecklas genom effektivt ledarskap och kulturtransformation.

KAN22_TobiasBjorkgren-scaled-1.jpeg

Kjell A Nordström

Global affärsfilosof, erkänd författare, inflytelserik ekonomisk tänkare

Nordströms banbrytande publikationer och distinkta syn på globala affärsstrategier har gett honom en stjärnstatus inom internationell ekonomi. Han tar dig med på en resa genom globaliserade affärsutmaningar och framtidens möjligheter.

Foto: Tobias Björkgren

Mats Lindgren.jpg

Mats Lindgren

Strategisk framtidsanalytiker, affärsinnovatör, VD och grundare av Kairos Future

Lindgrens ledarskap av Kairos Future har placerat honom i frontlinjen av globala affärstrender. Med en finger på pulsen av teknikens framkant öppnar han dörren till affärsmodeller som kommer att forma decenniet.

Mark Gallagher.jpeg

Mark Gallagher

VD, Performance Insights Ltd

I över tre decennier har Gallagher varit med och byggt upp framgångshistorier inom Formel 1 hos stora lag som Jordan Grand Prix och inte minst Red Bull Racing som blivit världsmästare fyra gånger. Genom hans expertis i högpresterande team ger Mark insikter i att applicera racingens framgångsfaktorer i företagslandskapet.

Balvinder Singh Powar .jpeg

Balvinder Singh Powar

Expert på Digital Transformation, akademisk visionär, ledande föreläsare vid IE Business School

Som direktör och framstående föreläsare vid en av Europas ledande business schools kombinerar Powar akademisk teori med praktisk erfarenhet. Hans insikter belyser vägen för företagsledare i den digitala eran.

19.jpg

Kattis Ahlström

TV-personlighet, programledare & Friends of Executives moderator

Kattis Ahlström är en mycket uppskattad och engagerad moderator, konferencier och debattledare och har varit programledare för många olika TV-program, däribland Melodifestivalen, Uppdrag granskning, TV-huset och Nyhetsmorgon. 2005 tilldelades hon TV-priset ”Kristallen” för årets kvinnliga programledare. Kattis har varit chefredaktör på Icakuriren och startat och drivit tidningen och tv-programmet ”Kattis & Company”. 

Skärmavbild 2022-12-09 kl. 10.05.35.png
bottom of page