Certifierande Styrelseutbildning

STYRELSEUTBILDNING

styrelse
certifiering

DR. JONAS RIDDERSTRÅLE

I en snabbt föränderlig omvärld med allt tuffare konkurrens ställs det nya krav på styrelsearbetet. Friends of Executives styrelseprogram ger dig en bred introduktion till området Corporate Governance. Med utgångspunkt i styrelsens ansvar för ekonomi, juridik, kommunikation samt strategi- och affärsutveckling ger programmet dig det som krävs för att effektivt kunna bidra till ett framgångsrikt styrelsearbete. I detta diplomprogram kommer du att få ta del av spetskunskaper och lärdomar genom att vi noggrant valt ut de bästa föreläsarna från de främsta universiteten och kompletterat dessa med ett antal framgångsrika företagsledare från näringslivet.

Utbildningen arrangeras under 4 heldagar inkl. lunch och fika (09.00-17.00).

Datum 2021

7/11 och 8/11

 

Datum 2022

27/1, 28/1 och 8/3

Tidigare deltagare

Martin Enocsson
Managing Director, Frontpac AB

”Styrelseutbildningen Friends of Executive har fått ihop håller otroligt hög nivå. Samtidigt är det en chans att nätverka med de andra deltagarna på ett bra sätt.”

Åsa Steholt
VD, Gleerups

”Friends of Executives styrelseutbildning håller mycket hög nivå. Otroligt kompetenta föreläsare i kombination med engagerade deltagare bygger både kunskap och nätverk”. 

Magnus Hedin
VD, Go Ahead Nordic

"Trots att jag har en gedigen egen styrelseerfarenhet har detta program gett mig ny och värdefull kunskap som jag kommer ha stor glädje av i framtiden".