top of page

CHEFSREKRYTERING

DSC02692-Edit (kopia).jpg

EXECUTIVE SEARCH

Våra tjänster inom Executive search hjälper dig och ditt företag att hitta de mest kompetenta och passande kandidaterna för nyckelbefattningar. Vi har lång erfarenhet och är väl införstådda att tillsättning av ledande befattningar är avgörande för organisationens framgång och vi arbetar noggrant och personligt för att hitta de bästa kandidaterna som kan ta er organisation till nästa nivå.

SECOND OPINION

En Second opinion i rekryteringsprocessen är när man tar hjälp av en annan person eller organisation för att bedöma en kandidat utifrån sin kompetens och personlighet. Vi är ett erfaret team av chefsrekryterare med egen erfarenhet från näringslivet som använder en kombination av djupgående analys, forskningsbaserade tester och personliga intervjuer.

DSC02999 (kopia).jpg
DSC05615-Edit (kopia).JPG

INTERIM MANAGEMENT

När ett företag står inför en expansion, förvärv, nedskärning eller om någon plötsligt blir sjukskriven kan det finnas behov av att tillfälligt fylla en nyckelposition.

 

Friends of Executive erbjuder företag möjligheten att hyra in erfarna chefer för kortare eller längre uppdrag. Allt beroende på organisationens behov och utmaning.

EXECUTIVE COACHING

Executive coaching är en individuell anpassad lösning för att hjälpa ledare att nå högre nivåer av prestation och framgång och ger en unik möjlighet till personlig och professionell tillväxt.

 

Genom att få en djupare förståelse för sina styrkor, svagheter och personliga drivkrafter kan man lära sig att hantera och utveckla dessa egenskaper till sin fördel. Det leder till ökad självmedvetenhet, självförtroende och en ökad förmåga att ta ansvar och fatta beslut på ett effektivt sätt samt bygga upp starka och engagerade team.

DSC02793-Edit (kopia).jpg

VÅRA KUNDER

advenica-logo.png
MAX-FRANK_logo_red_rgb.png
Stratiteq.png
13_edited_edited_edited.png
EA-GROUP-web2.png

EXECUTIVE SEARCH

Mattias Rosner, VD på Max Frank, om varför de valde Friends of Executive som partner i sin rekrytering.

JOHANNA LÖFBERG

HR & Ekonomichef Max Frank

Det jag tyckte var bra i rekryteringsprocessen med Friends of Executive var den fina återkopplingen som gjorde att vi kände oss väldigt delaktiga.

MATTIAS ROSNER
VD, Max Frank

Vi valde Friends of Executive för att vi tyckte att upplägget i rekryteringsprocessen var professionellt. Vi kände att Friends of Executive förstod vad vi var ute efter- vår kontakt blev väldigt personlig och vi kände oss sedda som kunder.

Processen_liggande.png

Din rekryteringspartner

Ta steget mot att lyckas med din rekrytering! Ladda ner vår rekryteringsbrochyr.

bottom of page