Certifierande Styrelseutbildning

NÄTVERKANDE

Nätverka och få kontakt med andra vd i vårt community av företagsledare. Nätverka på våra event eller digitalt via vår app. Dela kunskap, diskutera utmaningar och personliga erfarenheter med andra företagsledare i vårt nätverk. Vi är Malmöbaserade och har några av våra event i Båstad, Barsebäck samt Stockholm.

Vd konferens Båstad 202189.JPG
styrelseutb 2022 (kopia).JPG

FÖRELÄSNINGAR &
VD-AKADEMI

För att fortsätta vara relevant som ledare över tid är ständig utveckling viktig. Av denna anledning erbjuder vi inspirerande och kompetensutvecklande föreläsningar samt olika typer av exekutiva utbildningar.

TRÄNA MED FRIENDS

För att du som vd ska orka både fysiskt och mentalt att leverera över tid erbjuder vi på Friends of Executive hälsofrämjande aktiviteter. Här ingår bland annat padelträningar. 

DSC06379.JPG

MEDLEMSKAPETS INNEHÅLL

DSC08245.JPG

VD-TRÄFFAR

En gång per kvartal arrangeras en halvdagskonferens i Malmö med fokus på lärande, inspiration och kontaktskapande. Till vd träffarna bjuder vi in framgångsrika näringslivsprofiler och entreprenörer samt internationella och nationella forskare.

Team Friends of Executive3.jpg

DIGITALT COMMUNITY

Som medlem får du tillgång till vårt digitala community där du har möjlighet att nätverka digitalt, anmäla dig till event, skapa eller gå med i olika forum. Appen finns att ladda ner på App Store eller Google Play.

Friends of Executive 2

VD-AKADEMI

Friends of Executive erbjuder flertalet utbildningar till dig som vd. En Utbildningmodul ingår i ditt medlemskap/år. Välj om du vill koppla på andra utbildningar till ditt medlemskap såsom Styrelseutbildning eller VD-Utbildning.

Executive Club5.JPG

EXECUTIVE CLUB

Som medlem får du löpande möjlighet att delta på luncher där nätverkande och föreläsningar kombineras. Dessa föreläsningar sänds även digitalt för dig som önskar att delta online.

CEO Padel

SPORT & HÄLSA

För att du som vd ska orka både fysiskt och mentalt att leverera över tid erbjuder vi på Friends of Executive hälsofrämjande aktiviteter. Här ingår bland annat padelträningar.

Vd konferens Båstad 202188.JPG

VD-KONFERENSEN

En gång om året arrangeras en 2 dagars VD-Konferens inklusive övernattning på en inspirerande plats. Konferensen kombinerar sociala aktiviteter med välkända internationella talare, forskare och framgångsrika företagsledare.

VD-KONFERENSEN BÅSTAD

Se filmen från VD-Konferensen i Båstad 2022. Talare var Alex Thomson, Anna Kinberg Batra, Åsa Schwarz, Patrik Oksanen och Marc Hoffmann.

sweco
17.png

LINDA MOLIN

VD & Partner Aspekta

"Nätverket har två viktiga syften för mig, dels handlar det om min personliga utveckling genom erfarenhetsutbyte kring ledarskap och affärer, dels om att bredda mitt kontaktnät i Sydsveriges näringsliv".

16.png

MAGNUS FRENNMARK

CEO Fitness24seven

"Förutom väldigt relevanta och givande föredrag, har nätverket tillfört många nya kontakter. Nätverket är fullt av duktiga ledare från olika branscher, med massor av erfarenhet".

18.png

MARIE BENGTSSON

CEO Advenica

"I nätverket får jag träffa personer som jag kan dela mina erfarenheter med, få stöd och tips men även få vara med att stötta och inspirera andra". 

Allan Hadrous.jpg

ALLAN HADROUS

VD FlexCare Sweden AB

"Nätverket är givande och har gett mig nya insikter, kompetensutveckling och nya kontakter. Det är alltid fördel att bredda sitt nätverk".

BLI MEDLEM

I Friends of Executive finner du allt från erfarna ledare till drivna entreprenörer. Stärk ditt personliga nätverk och knyt nya kontakter inför 2023 genom ett medlemskap i Friends of Executives VD-Nätverk.

DSC08580.JPG

VILL DU GÅ MED I VÅRT VD NÄTVERK?

Du som är, eller har varit VD, Vice VD eller Styrelseledamot i ett bolag som omsätter minst 50 miljoner kronor uppfyller kriterierna för medlemskap. Vi är baserade i Malmö.

NÅGRA AV VÅRA MEDLEMMAR

AZ_RGB_H_COL_1200x630.jpeg
oresundsbron.png
banner-772x250.png
Woody-blue-HIRES.png