INGÅR I MEDLEMSKAPET

Medlemskapets innehåll:

4 VD-Träffar

En gång per kvartal arrangeras en halvdagskonferens med fokus på lärande, inspiration och kontaktskapande. Till VD-Träffarna bjuder vi in framgångsrika näringslivsprofiler och entreprenörer samt internationella och nationella forskare som delar med sig av sin kunskap.
 

2 dagars VD-Konferens i Båstad 

En gång om året arrangeras en VD-Konferens i Båstad inkl. övernattning. Konferensen kombinerar sociala aktiviteter med välkända internationella talare, forskare och framgångsrika företagsledare.


Executive Clubs

Som medlem får du löpande möjlighet att delta på VD-Luncher där nätverkande och föreläsningar kombineras.
 

CEO Training

Som medlem får du tillgång till vår CEO Training där padel och golf är några av aktiviteterna. Du är även garanterad en plats till CEO Masters Sweden.

1 plats i VD-Akademin

Välj en av Friends of Executives Master Classes att gå under 2021. I ditt medlemsskap ingår en heldagsutbildning där du tillsammans med andra CEO's får möjlighet att fördjupa dig inom ett specifikt område under ledning av internationellt framstående experter.
 

Friends Talk

Digitala webinars med våra strategiska partners som föreläser om aktuella ämnen.

Digitalt Community

Som medlem får du access till vårt online community via vår app och medlemsportal. Utbyt erfarenheter digitalt, bygg ditt personliga nätverk, ta del av presentationsmaterial, fördelaktiga avtal och mycket mer.

LEARN

Föreläsningar och VD-Akademi

För att kunna fortsätta vara relevant som ledare är kontinuerlig utveckling en avgörande faktor. Av denna anledning erbjuder vi inspirerande och kompetensutvecklande föreläsningar samt olika typer av exekutiva utbildningar. Klicka nedan för att läsa mer om årets Keynote Speakers och våra VD-Utbildningar.

DSC05297.jpg
DSC05476.jpg

CONNECT & EXCHANGE

Nätverkande och erfarenhetsutbyte

Nätverka och få kontakt med andra CEO's i vårt community av företagsledare. Nätverka på våra event eller digitalt via vår plattform. Dela kunskap, diskutera utmaningar och personliga erfarenheter med andra CEOs.

FÖR DIG SOM VD, VVD & STYRELSELEDAMOT

Ansök om medlemskap

Du som är, eller har varit VD, Vice VD eller Styrelseledamot i ett bolag som omsätter minst 50 miljoner kronor uppfyller kriterierna för medlemskap. Du bör även vara villig att dela med dig av dina erfarenheter och bidra till nätverket med din kunskap

Har du frågor om medlemskapet? Hör gärna av dig till info@friendsofexecutive.se

Friends of Executive driver Sveriges ledande VD-Nätverk.

Vi ser till att du som VD utvecklar ditt nätverk, din kunskap 

och dig själv som ledare. 

OM OSS

Einar Hansens Esplanad 29,

211 75 Malmö

hello@friendsofexecutive.se

  • Instagram
  • LinkedIn

NYHETSBREV

All rights reserved. Friends of Executive 2021

FE_vit_platta.png