Certifierande Styrelseutbildning

NÄTVERK

Nätverkande och

erfarenhetsutbyte

Nätverka och få kontakt med andra vd i vårt community av företagsledare. Nätverka på våra event eller digitalt via vår app. Dela kunskap, diskutera utmaningar och personliga erfarenheter med andra vd.

webb8.jpg
webb7.jpg

UTBILDNING

Föreläsningar och VD-Akademi

För att kunna fortsätta vara relevant som ledare är kontinuerlig utveckling en avgörande faktor. Av denna anledning erbjuder vi inspirerande och kompetensutvecklande föreläsningar samt olika typer av exekutiva utbildningar.  

AKTIVITETER

God Hälsa & Välbefinnande

För att du som vd ska orka både fysiskt och mentalt att leverera över tid erbjuder vi på Friends of Executive hälsofrämjande aktiviteter. Här ingår bland annat CEO Golf och Padelträningar. 

Padel Friends of Executive

Medlemskapets innehåll

1.

4 VD-TRÄFFAR

En gång per kvartal arrangeras en halvdagskonferens med fokus på lärande, inspiration och kontaktskapande. Till VD-Träffarna bjuder vi in framgångsrika näringslivsprofiler och entreprenörer samt internationella och nationella forskare som delar med sig av sin kunskap.

4.

VD-AKADEMI

Friends of Executive erbjuder flertalet utbildningar till dig som vd. 

1 Master Class ingår i ditt medlemskap. Välj om du vill koppla på andra utbildningar såsom vår Styrelseutbildning eller vår VD-Utbildning (lanseras inom kort).

2.

DIGITALT COMMUNITY

Som medlem får du tillgång till vårt digitala community där du har möjlighet att nätverka digitalt, anmäla dig till event, skapa eller gå med i olika forum. Appen finns att ladda ner på App Store eller Google Play. 

5.

EXECUTIVE CLUBS

Som medlem får du löpande möjlighet att delta på VD-Luncher där nätverkande och föreläsningar kombineras. Dessa föreläsningar sänds även digitalt för dig som önskar att delta online.

3.

VD-KONFERENS I BÅSTAD

En gång om året arrangeras en 2 dagars VD-Konferens i Båstad inklusive övernattning. Konferensen kombinerar sociala aktiviteter med välkända internationella talare, forskare och framgångsrika företagsledare.

6.

CEO TRAINING

Som medlem får du tillgång till vår CEO Training där padel och golf ingår. Du är även garanterad en plats till CEO Masters Sweden.

För webben 4.jpg

Vill du också bli en del av Friends of Executives VD-Nätverk?