Certifierande Styrelseutbildning

NÄTVERK

Nätverkande och

erfarenhetsutbyte

Nätverka och få kontakt med andra vd i vårt community av företagsledare. Nätverka på våra event eller digitalt via vår app. Dela kunskap, diskutera utmaningar och personliga erfarenheter med andra företagsledare i vårt nätverk.

Vd konferens Båstad 202189.JPG
webb7.jpg

UTBILDNING

Föreläsningar och Vd Akademi

För att fortsätta vara relevant som ledare över tid är ständig utveckling viktig. Av denna anledning erbjuder vi inspirerande och kompetensutvecklande föreläsningar samt olika typer av exekutiva utbildningar.

AKTIVITETER

CEO Sport

För att du som vd ska orka både fysiskt och mentalt att leverera över tid erbjuder vi på Friends of Executive hälsofrämjande aktiviteter. Här ingår bland annat CEO Golf och Padelträningar. 

DSC06379.JPG
Etteplan.png
Perstorp.png
DHL.png
Rityta 1.png
DSC08245.JPG

4 VD TRÄFFAR

En gång per kvartal arrangeras en halvdagskonferens med fokus på lärande, inspiration och kontaktskapande. Till vd träffarna bjuder vi in framgångsrika näringslivsprofiler och entreprenörer samt internationella och nationella forskare som delar med sig av sin kunskap.

Vad våra medlemmar tycker

17.png

"Nätverket har två viktiga syften för mig, dels handlar det om min personliga utveckling genom erfarenhetsutbyte kring ledarskap och affärer, dels om att bredda mitt kontaktnät i Sydsveriges näringsliv".

16.png

Magnus Frennmark

CEO Fitness24seven

"Förutom väldigt relevanta och givande föredrag, har nätverket tillfört många nya kontakter. Nätverket är fullt av duktiga ledare från olika branscher, med massor av erfarenhet".

18.png

Marie Bengtsson

CEO Advenica

"I nätverket får jag träffa personer som jag kan dela mina erfarenheter med, få stöd och tips men även få vara med att stötta och inspirera andra". 

Linda Molin

Vd & Partner Aspekta

DSC08580.JPG

Vill du gå med i Sveriges ledande VD-Nätverk?

Du som är, eller har varit VD, Vice VD eller Styrelseledamot i ett bolag som omsätter minst 50 miljoner kronor uppfyller kriterierna för medlemskap.