top of page

Certifierande Styrelseutbildning

NÄTVERKANDE

Nätverka och få kontakt med andra vd i vårt community av företagsledare. Nätverka på våra event eller digitalt via vår app. Dela kunskap, diskutera utmaningar och personliga erfarenheter med andra företagsledare i vårt nätverk. Vi är Malmöbaserade och har några av våra event i Båstad, Barsebäck samt Stockholm.

Vd konferens Båstad 202189.JPG
styrelseutb 2022 (kopia).JPG

FÖRELÄSNINGAR &
VD-AKADEMI

För att fortsätta vara relevant som ledare över tid är ständig utveckling viktig. Av denna anledning erbjuder vi inspirerande och kompetensutvecklande föreläsningar samt olika typer av exekutiva utbildningar.

TRÄNA MED FRIENDS

För att du som vd ska orka både fysiskt och mentalt att leverera över tid erbjuder vi på Friends of Executive hälsofrämjande aktiviteter. Här ingår bland annat padelträningar. 

DSC06379.JPG

MEDLEMSKAPETS INNEHÅLL

DSC08245.JPG

VD-TRÄFFAR

En gång per kvartal arrangeras en halvdagskonferens i Malmö med fokus på lärande, inspiration och kontaktskapande. Till vd träffarna bjuder vi in framgångsrika näringslivsprofiler och entreprenörer samt internationella och nationella forskare.

Team Friends of Executive3.jpg

DIGITALT COMMUNITY

Som medlem får du tillgång till vårt digitala community där du har möjlighet att nätverka digitalt, anmäla dig till event, skapa eller gå med i olika forum. Appen finns att ladda ner på App Store eller Google Play.

Friends of Executive 2

VD-AKADEMI

Friends of Executive erbjuder flertalet utbildningar till dig som vd. En Utbildningmodul ingår i ditt medlemskap/år. Välj om du vill koppla på andra utbildningar till ditt medlemskap såsom Styrelseutbildning eller VD-Utbildning.

Executive Club5.JPG

EXECUTIVE CLUB

Som medlem får du löpande möjlighet att delta på luncher där nätverkande och föreläsningar kombineras. Dessa föreläsningar sänds även digitalt för dig som önskar att delta online.

CEO Padel

SPORT & HÄLSA

För att du som vd ska orka både fysiskt och mentalt att leverera över tid erbjuder vi på Friends of Executive hälsofrämjande aktiviteter. Här ingår bland annat padelträningar.

Vd konferens Båstad 202188.JPG

VD-KONFERENSEN

En gång om året arrangeras en 2 dagars VD-Konferens inklusive övernattning på en inspirerande plats. Konferensen kombinerar sociala aktiviteter med välkända internationella talare, forskare och framgångsrika företagsledare.

VD-KONFERENSEN BÅSTAD

Se filmen från VD-Konferensen i Båstad 2022. Talare var Alex Thomson, Anna Kinberg Batra, Åsa Schwarz, Patrik Oksanen och Marc Hoffmann.

sweco
Namnlös.jpg

ÅSA
MANELIUS

Managing Director, Astra Zeneca

“Nätverket ger mig inspiration och möjligheter till reflektion. Kombinationen av givande och inspirerande föreläsningar och relevanta utbildningar av hög standard samt tillgången till brett och kompetent nätverk gör det särskilt intressant”.

2_edited.jpg

LINUS
ERIKSSON

VD, Öresundsbron

”Som VD hamnar jag i ständigt dilemman. Ägare, styrelse, medarbetare, omvärld, kunder, leverantörer blir ett komplex du måste kunna navigera i. Då är nätverket för mig en hel drös med andra som har fler och djupare erfarenheter än mig och som jag hoppas få lära av. Därför gick jag med i Friends Of Executive!”

3.jpg

JOSEFIN BENGTSSON

VD, Castra Syd

”Nätverket ger mig både inspiration och kunskap kring relevanta ämnen, och breddar mitt personliga nätverk. Ett bra forum för erfarenhetsutbyte, som präglas av nyfikenhet, och vilja att hjälpa och stötta varandra”.

Allan Hadrous.jpg

ALLAN HADROUS

VD FlexCare Sweden AB

"Nätverket är givande och har gett mig nya insikter, kompetensutveckling och nya kontakter. Det är alltid fördel att bredda sitt nätverk".

BLI MEDLEM

I Friends of Executive finner du allt från erfarna ledare till drivna entreprenörer. Stärk ditt personliga nätverk och knyt nya kontakter inför 2023 genom ett medlemskap i Friends of Executives VD-Nätverk.

DSC08580.JPG

VILL DU GÅ MED I VÅRT VD NÄTVERK?

Du som är, eller har varit VD, Vice VD eller Styrelseledamot i ett bolag som omsätter minst 50 miljoner kronor uppfyller kriterierna för medlemskap. Vi är baserade i Malmö.

NÅGRA AV VÅRA MEDLEMMAR

logo_kjell2.png
uppec_logga_horisontell.jpeg
banner-772x250.png
nedladdning (1).png
bottom of page