top of page

NÄTVERKANDE

Anslut dig till vårt nätverk av företagsledare och VD:ar. Inom vårt community för företagsledare kan du nätverka och få kontakt med andra VD:ar som delar dina intressen och utmaningar. Diskutera och dela kunskap, utmaningar, och personliga erfarenheter med likasinnade ledare.

DSC04328.jpg
styrelseutb 2022 2.JPG

FÖRELÄSNINGAR &
VD-AKADEMI

För att hålla dig relevant som ledare i en ständigt föränderlig affärsvärld, är kontinuerlig utveckling och lärande nyckeln till framgång. Det är här vi kan hjälpa dig. Vi erbjuder inspirerande och kompetensutvecklande föreläsningar samt exekutiva utbildningar anpassade för dagens företagsledare och VD:ar.

TRÄNA MED FRIENDS

Som VD och ledare är din fysiska och mentala hälsa avgörande för att du ska kunna prestera på topp och leda ditt företag framgångsrikt. På Friends of Executive förstår vi dessa unika behov och erbjuder skräddarsydda hälsofrämjande aktiviteter anpassade speciellt för företagsledare.

Vd konferens Båstad 202151.JPG

NÅGRA AV VÅRA MEDLEMMAR

banner-772x250.png
Elite-hotels_edited.png
Smeg-Logo.png
61742cf5056a3b19efa18b9b_5a675570c876df000141d157_Minc_logo2018.png
tretton37-varumarke-logotyp-371-1524731877.png

VAD VÅRA KUNDER TYCKER

DSC01505 (kopia).JPG

Åsa Manelius
Managing Director, AstraZeneca AB

“Nätverket ger mig inspiration och möjligheter till reflektion. Kombinationen av givande och inspirerande föreläsningar och relevanta utbildningar av hög standard samt tillgången till brett och kompetent nätverk gör det särskilt intressant”.

Allan Hadrous.jpg

Allan Hadrous
VD, FlexCare Sweden AB

"Nätverket är givande och har gett mig nya insikter, kompetensutveckling och nya kontakter. Det är alltid fördel att bredda sitt nätverk".

2_edited.jpg

Linus Eriksson
V
D, Öresundsbron

”Som VD hamnar jag i ständigt dilemman. Ägare, styrelse, medarbetare, omvärld, kunder, leverantörer blir ett komplex du måste kunna navigera i. Då är nätverket för mig en hel drös med andra som har fler och djupare erfarenheter än mig och som jag hoppas få lära av. Därför gick jag med i Friends Of Executive!”

MEDLEMSKAPETS INNEHÅLL

VD Träff 11_2_44.JPG

VD-TRÄFFAR

En gång per kvartal arrangeras en halvdagskonferens med fokus på lärande, inspiration och kontaktskapande. Till träffarna bjuder vi in framgångsrika näringslivsprofiler och entreprenörer samt internationella och nationella forskare.

Team Friends of Executive3.jpg

DIGITALT COMMUNITY

Som medlem får du tillgång till vårt digitala community där du har möjlighet att nätverka digitalt, anmäla dig till event, skapa eller gå med i olika forum. Appen finns att ladda ner på App Store eller Google Play.

Friends of Executive 2

VD-AKADEMI

Friends of Executive erbjuder flertalet utbildningar till dig som VD. Välj om du vill koppla på utbildningar till ditt medlemskap, såsom Styrelseutbildning, VD-Utbildning eller Strategy Masterclass.

DSC05938.JPG

EXECUTIVE CLUB

Som medlem får du löpande möjlighet att delta på luncher där nätverkande och föreläsningar kombineras. Dessa föreläsningar arrangeras i samarbete med våra strategiska partners, men det kan även förekomma andra intressanta föreläsare.

DSC06290.JPG

SPORT & HÄLSA

Vårt utbud inkluderar allt från personlig träning till gruppklasser, inklusive populära padelträningar. Dessa aktiviteter är inte bara ett sätt att hålla dig i form, utan även ett utmärkt tillfälle att nätverka och bygga relationer med andra VD:ar och affärsledare.

Vd konferens Båstad 202188.JPG

VD-KONFERENSEN

En gång om året arrangeras en 2 dagars VD-Konferens inklusive övernattning på en inspirerande plats. Konferensen kombinerar sociala aktiviteter med välkända internationella talare, forskare och framgångsrika företagsledare.

VD-KONFERENSEN
BÅSTAD

Visionära ledare samlade i Båstad 2023 för en transformativ ledarskapskonferens.

DSC08580.JPG

VILL DU GÅ MED I VÅRT VD NÄTVERK?

Du som är, eller har varit VD, Vice VD eller Styrelseledamot i ett bolag som omsätter minst 50 miljoner kronor kan ansöka om medlemskap.

bottom of page