top of page

NÄTVERKANDE

Anslut dig till vårt nätverk av företagsledare och VD:ar. Inom vårt community för företagsledare kan du nätverka och få kontakt med andra VD:ar som delar dina intressen och utmaningar. Diskutera och dela kunskap, utmaningar, och personliga erfarenheter med likasinnade ledare.

VD träff 3.jpg
DSC03708.JPG

FÖRELÄSNINGAR &
VD-AKADEMI

För att hålla dig relevant som ledare i en ständigt föränderlig affärsvärld, är kontinuerlig utveckling och lärande nyckeln till framgång. Det är här vi kan hjälpa dig. Vi erbjuder inspirerande och kompetensutvecklande föreläsningar samt exekutiva utbildningar anpassade för dagens företagsledare och VD:ar.

TRÄNA MED FRIENDS

Som VD och ledare är din fysiska och mentala hälsa avgörande för att du ska kunna prestera på topp och leda ditt företag framgångsrikt. På Friends of Executive förstår vi dessa unika behov och erbjuder skräddarsydda hälsofrämjande aktiviteter anpassade speciellt för företagsledare.

DSC06290 (kopia).jpg

NÅGRA AV VÅRA MEDLEMMAR

banner-772x250.png
Elite-hotels_edited.png
Smeg-Logo.png
61742cf5056a3b19efa18b9b_5a675570c876df000141d157_Minc_logo2018.png
tretton37-varumarke-logotyp-371-1524731877.png

VÅRA VÄRDERINGAR

EMPATI

På Friends of Executive bryr vi oss genuint om varje medlems unika resa. Vi förstår de utmaningar du står inför – för vi har själva varit där. Vårt engagemang sträcker sig lika mycket till din personliga utveckling som till din affärsframgång. Varje steg på vägen, finns vi där för att lyssna, förstå och aktivt stötta din resa. Vi tror att verklig empati är grunden för genuina och långsiktiga relationer. 

KVALITET

Vi på Friends of Executive prioriterar alltid kvalitet framför kvantitet. Vårt nätverk utökas med omsorg och precision för att säkerställa att varje ny medlem bidrar till och drar nytta av vår gemensamma expertis. Vi tror att genom att fokusera på kvaliteten i våra relationer och tjänster kan vi erbjuda oöverträffat värde och stöd till dig och ditt företag. 

INTEGRITET OCH ÄRLIGHET

Vår verksamhet på Friends of Executive bygger på integritet och ärlighet. Höga etiska standarder genomsyrar allt vi gör. Våra relationer, vare sig det gäller medlemmar, kollegor eller partners, bygger på ett gediget förtroende. Vi är övertygade om att öppenhet och ärlighet inte bara är rätt sätt att göra affärer på, utan även skapar varaktiga och meningsfulla relationer. 

RESPEKT

På Friends of Executive möts du av en djup respekt. Vår gemenskap präglas av mångfald och passion, vilket samverkar med vår professionalism. Vi strävar efter att skapa en miljö där varje ledare kan utvecklas och växa, både professionellt och personligt. Vårt mål är att varje medlem ska känna sig värderad och uppskattad, och vi uppmuntrar ömsesidig respekt och uppskattning bland våra medlemmar. 

KONFIDENTIALITET

Konfidentialitet är en grundsten i vår verksamhet på Friends of Executive. All information hanteras med den yttersta diskretion och respekt för din integritet. Vårt löfte till dig är att dina uppgifter, diskussioner och förtroenden är säkra hos oss. Detta är en del av vårt åtagande att bygga en pålitlig och säker plattform för våra medlemmar. 

LIVSLÅNGT LÄRANDE

På Friends of Executive omfamnar vi konceptet med livslångt lärande Vi tror att kontinuerlig utveckling och små, ständiga framsteg är nyckeln till både personlig och professionell framgång. Genom vårt engagemang för utbildning och utveckling strävar vi efter att ge våra medlemmar de verktyg och kunskaper som behövs för att ständigt utvecklas och nå nya framgångsnivåer. 

VAD VÅRA MEDLEMMAR TYCKER

Linda Persson.JPG

Linda Persson
CEO, Malmö Arena Hotel

"Som medlem i Friends of Executive får jag tillgång till ett mycket bra och brett nätverk, inspiration och ny kunskap i de många föreläsningar och utbildningar som alla medlemmar har tillgång till, alla med hög standard och kompetenta föreläsare! Jag har bl a genomfört VD-utbildningen, vilken jag varmt rekommenderar!"

9.jpg

Allan Hadrous
VD, FlexCare Sweden AB

"Nätverket är givande och har gett mig nya insikter, kompetensutveckling och nya kontakter. Det är alltid fördel att bredda sitt nätverk".

Filip Wiqvist (kopia).JPG

Filip Wiqvist
CEO, KP Energy

"Som medlem av nätverket Friends of Executive drar jag nytta av dess värdefulla plattform, som erbjuder mig tillgång till tankeväckande föredrag och möjligheten att knyta viktiga kontakter inom näringslivet."

MEDLEMSKAPETS INNEHÅLL

DSC02147-Edit.JPG

VD-TRÄFFAR

En gång per kvartal arrangeras en halvdagskonferens med fokus på lärande, inspiration och kontaktskapande. Till träffarna bjuder vi in framgångsrika näringslivsprofiler och entreprenörer samt internationella och nationella forskare.

Lunchträff Stratiteq 18 Feb13.jpg

DIGITALT COMMUNITY

Som medlem får du tillgång till vårt digitala community där du har möjlighet att nätverka digitalt, anmäla dig till event, skapa eller gå med i olika forum. Appen finns att ladda ner på App Store eller Google Play.

DSC06298 (kopia).jpg

VD-AKADEMI

Friends of Executive erbjuder flertalet utbildningar till dig som VD. Välj om du vill koppla på utbildningar till ditt medlemskap, såsom Styrelseutbildning, VD-Utbildning eller Strategy Masterclass.

Lunchträff Stratiteq 18 Feb11.JPG

EXECUTIVE CLUB

Som medlem får du löpande möjlighet att delta på luncher där nätverkande och föreläsningar kombineras. Dessa föreläsningar arrangeras i samarbete med våra strategiska partners, men det kan även förekomma andra intressanta föreläsare.

DSC06623 (kopia).jpg

SPORT & HÄLSA

Vårt utbud inkluderar allt från personlig träning till gruppklasser, inklusive populära padelträningar. Dessa aktiviteter är inte bara ett sätt att hålla dig i form, utan även ett utmärkt tillfälle att nätverka och bygga relationer med andra VD:ar och affärsledare.

Vd konferens Båstad 20219.jpg

VD-KONFERENS

En gång om året arrangeras en 2 dagars VD-Konferens inklusive övernattning på en inspirerande plats. Konferensen kombinerar sociala aktiviteter med välkända internationella talare, forskare och framgångsrika företagsledare.

VD-KONFERENSEN
BÅSTAD

Visionära ledare samlade i Båstad 2023 för en transformativ ledarskapskonferens.

VILL DU GÅ MED I VÅRT VD NÄTVERK?

Du som är, eller har varit VD, Vice VD eller Styrelseledamot i ett bolag som omsätter minst 50 miljoner kronor kan ansöka om medlemskap.

bottom of page